06-53413045 - info@strakontwerp.nl

Een huisstijl is voor iedere onderneming van groot belang. Met uw bedrijf wilt u onderscheidend zijn ten opzichte van andere bedrijven. Een goede huisstijl is dan ook meer dan ‘zomaar’ een creatief logo ontwerp. U wilt een logo welke opvallend, aantrekkelijk en herkenbaar is, maar die ook betrouwbaarheid uitstraalt. Het logo en de huisstijl moeten aangeven waar u en uw bedrijf voor staan. Strak Grafisch Ontwerp heeft een sterk inlevingsvermogen waardoor wij een unieke huisstijl voor u kunnen neerzetten. Wij verdiepen ons in uw bedrijf en kijken naar alle factoren die bij hierbij een grote rol spelen. Met deze informatie ontwerpen wij een unieke identiteit voor uw bedrijf. Meer weten? Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.


Uitstekende kwaliteit, vlotte levertijden en een professioneel en degelijk advies. Dat is wat u van Strak Grafisch Ontwerp kan verwachten wanneer het om drukwerk gaat. Wij kennen alle mogelijkheden op het gebied van materialen, druktechnieken en afwerking en nemen het volledige traject uit uw handen.Wij ontwerpen en verzorgen diverse drukwerk voor u zoals briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, flyers, folders, posters, brochures, magazines, advertenties, wenskaarten, enzovoorts. Op dit gebeid zijn de mogelijkheden oneindig, u kunt het zich zo gek niet bedenken of wij realiseren het voor u! Uiteraard passend binnen de vormgeving van uw huisstijl en website. Wilt u weten wat Strak Grafisch Ontwerp voor u kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.


Webdesign is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Concept en vormgeving bepalen namelijk het uiterlijk van uw site. Strak Grafisch Ontwerp verzorgt het gehele traject van projectplan tot uiteindelijke uitvoering. Wij zijn met name sterk in het ontwerpen van onderscheidende, aansprekende ontwerpen met een functionele vormgeving. Een goede website scoort hoog in de zoekresultaten, is overzichtelijk, informatief en zet aan tot contact. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie foto gallery op uw website? Een foto zegt meer als duizend woorden. Een goede foto versterkt uw boodschap en geeft de kwaliteit van uw organisatie in één oogopslag weer. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de laatste trends op het gebied van webdesign en social media zoals Twitter, LinkedIn en bloggen en kunnen wij dit integreren in uw website.